28 JulSlut på barntillverkar-semestern!

Tänk att det finns de som förväxlar barntillverkning med sex och sexliv. Det slog mig plötsligt när jag skrev rubriken. Den tiden har jag nästan glömt och skönt är väl det. Att jaga ägglossningar av den anledningen var rätt kämpigt. Men självklart önskar jag att det vore så enkelt, att rulla runt i sänghalmen ett par gånger och skapa ett nytt liv. Jag skulle velat vara med om det innan jag dör. Den rutan får förbli okryssad på min bucketlist. Istället kan jag lägga till en extra, lite efterkonstruerad punkt ”Att se alla mina barn i mikroskop som embryon”, stort CHECK på den. Man får ta det onda med det goda. Och ja, det ska bli ”alla mina barn”. Hur var det nu… Går det inte så går det ändå!!  (Pepp, pepp. När ska jag på riktigt börja tro på det?)

Att barntillverkar-semestern är över här betyder nåt helt annat förstås. Kanske kommer vi ligga, kanske inte :-) men imorgon ska jag ÄNTLIGEN ringa kliniken igen. Jag har nästan dåligt samvete över hur glad jag är över att deras semester är slut!

Nordic IVF Malmö, hoppas att ni längtat efter mig hela upphållet, för om 7 timmar och 50 minuter är det jag som hänger på luren!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu