07 AugRuvardag 1, FET, hoppfullt och sockerfritt!

Tack till er söta, rara läsare som lämnar kommentarer. Det är svårt att förklara hur mycket det betyder för mig. Pepp och stöd kan jag inte få för mycket av  nu!

Idag är det inga stora problem att vara optimistisk och hoppfull, men jag måste aktivt hålla de mörkaste tankarna borta. Jag har orden från vår läkare, embryologen och sköterskorna ringande i öronen. De tror på vårt embryo och de tror på oss och våra chanser att lyckas, även om de förstås alltid är noga att (med all rätt) poängtera att det inte finns några garantier. En av sköterskorna sa ”De blastocyster som klarar sig och dessutom är så fina att de kan frysas ner, de är det krut i! Riktigt krut! Det här ska gå bra ska ni se”.  Jag fokuserar på de orden idag.

Arbetsnamnet för vårt lilla embryo har blivit Jansson efter att ha läst Cecilias kommentar om att vi fått ett Bamse-embryo :-) Maken har gladeligen därefter börjat kalla mig för sin lilla Janssons Frestelse. Stämningen är på topp, så som det alltid är efter en återföring…

Jag lovade er recept på en god och sockerfri frukost och det kommer imorgon, tillsammans med tips på bra substitut när man är superduper godissugen. Läs om studien som motiverar mig att vara sockerfri under IVF och FET!

One Response to “Ruvardag 1, FET, hoppfullt och sockerfritt!”

  1. Cecilia skriver:

    Janssons Frestelse! Helt underbart! :-D <3

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu