19 NovHoppet sjunker.

Dag 12 i cykeln idag, och inte ett spår av ägglossning. Jag tog ett test imorse som bara visade ett svagt teststreck. Lika svagt som i helgen. Vår förra FET, i augusti, fick jag positivt test dag 13 efter att ha haft en 18 mm stor äggblåsa dag 10. Denna cykeln var den 10 mm stor på dag 10, så om ägglossningen ens kommer borde den bli fyra dagar senare minst (2mm tillväxt per dag). Ägglossning på dag 17 då? Det har jag aldrig haft. Jag har alltid tidiga ägglossningar. Vad är det här som händer?! Jag är så trött på detta. Det irriterar mig! Efter allt strul som varit det senaste halvåret så kan jag tycka att klinken kunde satt mig på ett stimulerat FET denna gång, mest för min psykiska hälsas skull. Det hade ju inte haft någon betydelse för utfallet, bara lite extra mediciner och kontroll över ägglossningen. Jag frågade förra försöket när återföringen ställdes in om det verkligen var befogat att hoppas att allt skulle bli bra igen till nästa cykel och det var läkaren övertygad om. Men inte jag. När cykeln strular så strular det ju alltid ordentligt och det blir inte bra på en månad.

Just nu känns det bara som att allt går emot oss. Som att hela universum arbetar mot att vi ska få ett barn igen, men jag vill tro på motsatsen.

4 Responses to “Hoppet sjunker.”

  1. nabbarochklor skriver:

    Tack snälla du, vad roligt att läsa att du gillar min blogg. Jag är en stor fan av din blogg, tycker att du sätter ord på mina känslor! Stor kram till dig Susanna, sida vid sida står vi, utkämpar samma strid men ändå bara vår egen.

  2. nabbarochklor skriver:

    Tack E! Jag hoppas att du har rätt. Otroligt tröstande ord som gav mig så mycket hopp när jag läste dem:-) Kram!

  3. Susanna skriver:

    Hej. Har bara läst några inlägg ännu men jag gillar verkligen hur du skriver. Kan nog inte säga så mycket för att peppa dig i väntan på ÄL. För drygt ett år sen ställdes vårt FET in på grund av utebliven ÄL och hela min värld rasade eftersom jag sett fram emot försöket i flera månader och det kändes som jag bara levt för det. Jag förstår vad du går igenom nu och minns hur jag bad till högre makter och hatade min kropp för att den inte ens kunde fixa något så enkelt, ens under stimulering. Jag hoppas förstås att det vänder och går bra. Kram

  4. E skriver:

    Jag förstår att du oroar dig. Men jag är på samma cykeldag och har inte heller utslag på test. Även ägglossningsflytningarna är frånvarande. Min ägglossning har det senaste året varierat mellan dag 10-16. Du ska se att din kropp kommer igång snart.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu