23 Nov”Skumpa”, gummisnoddar och förhoppningar.

Vi öppnade en flaska champange igår (aja, okej billigt mousserande vin som vi fått av grannen) och firade vår nya bil och att bygget är färdigt. Återigen hade jag tankar att nu banne mig är det sista gången jag dricker alkohol på nio månader eller mer. Då insåg jag att hoppet ändå är starkt, djupt där inne i bröstet. Någonstans vågar jag tro igen och det är jag stolt över. Tron kan inte försätta berg, men det gör att man orkar leva i väntan på ett mirakel.

Imorse kom tecknen, som vi alla känner till, på att ägglossningen är på intåg. Och jag blev så glad! Ordet flytning är så jädra trist och läbbigt. Skulle vilja kalla det för något annat, men som med alla tjejgrejer så saknas det bra ord. Äggvita…urk, något man äter. Något roligare vore lämpligt. Nåja, gummisnoddarna är här. Hur som helst, strecket på testet var inte starkare. Då började jag tveka på att testerna funkar och övervägde allvarligt att åka till apoteket och köpa dyra, pålitliga tester. Men eftersom huset var fullt av bygg- och spackeldamm, Lille E:s födelsedagspresenter var utspridda i alla rum, samt att vårt sovrum fortfarande var totalt ihoppackat med en soffa på högkant som till och med blockerade dörren in, så valde jag att stanna hemma och städa. Maken satte också igång, M kollade på SVT-play och Lille E gjorde sitt bästa för att stöka till lika mycket som jag städade. Men när jag dammsög så var han i alla fall behjälplig genom att fokusera på att sopa golvet med en kvast. Till sist lyckades vi skapa lite ordning. På eftermiddagen blev det en långpromenad med hundarna och därefter ett nytt test, och baske mig!! Nu börjar det bli ett omslag! Pust. Ett delmål uppnått. Jag tänker bestämma mig nu för att det INTE kommer att bli några märkliga blödningar efter ägglossningen denna månad. Nu måste det bli en återföring.

Omslag på ägglossningsstickor

Omslag på ägglossningsstickor

För övrigt så är jag väldigt besviken på Testlagrets stickor denna omgång. De är svagare och flammigare än jag någonsin tidigare sett. Kontrollstrecket är förhållandevis svagt och ”randigt”, även teststrecket är otroligt ojämnt. Funderar på att klaga. Bara för att det är billigt så ska det ju inte vara dåligt och framförallt måste det ju ändå kännas tryggt?! Var beställer ni era stickor? Vilka kör ni med?

2 Responses to “”Skumpa”, gummisnoddar och förhoppningar.”

  1. nabbarochklor skriver:

    Härligt E!! Nu kör vi :-) Jag tror att jag får tillbaka nu på lördag, men än har jag inte fått besked från läkaren. Vad synkade vi är då!

  2. E skriver:

    Det där ser ju ut som en fin ökning. Hur har det gått? Själv har jag fått återföringstid på fredag. Det känns lite nervöst.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu