17 MayFunderingar mitt i natten…

Givetvis sitter jag uppe och ångestgooglar. Läser lite på familjeliv och försöker hitta svar på frågor som jag vet är omöjliga att besvara. 1) Är JAG gravid? 2) Kommer jag i så fall att få missfall igen?

Jag betraktar mig själv vanligtvis som en ganska intelligent människa, men just i detta läge förvandlas jag till en amöba som helt sätter verkligheten åt sidan och tror att man kan fuska sig till svar på livets gåtor.

Hur som helst. Jag hittade en artikel som fascinerande mig! En om superfertilitet som verklig förklaring till missfall, vilket förklarar Dr O:s teori om mig. Visst låter det intressant. Jag har ju sagt det innan, att i min livmoder bor min själ.

4 Responses to “Funderingar mitt i natten…”

  1. nabbarochklor skriver:

    Tack Sofia <3

  2. nabbarochklor skriver:

    Hej Jenny!! Tack för att du hejar på oss! Jag har bara fått ett IL-dropp än så länge, sedan ska ett tas nu efter plusset och ett i vecka 6 och 12. Jag har nästintill fobi mot tester, jag är aldrig sugen på att smygtesta. Jag är livrädd för svaga plus fär man sedan bara bekymrar sig timme ut och timme in. Så för mig funkar det inte! Men det där delar nog verkligen IVF-tjejer i två läger. För en del blir ju testerna tvärtom en livboj, det är så himla olika! Kramar tillbaka!

  3. Sofia skriver:

    Hang in there!
    Jag hoppas så på ett positivt resultat för er inom några dagar och att det håller hela vägen den här gången!
    Stor kram

  4. Jenny skriver:

    Jag vill först och främst säga att jag följer allt du skriver och jag hoppas så innerligt att det blir ett plus som sen håller i sig denna gången.

    Är lite nyfiken på hur ditt upplägg med IL-dropp ser ut? Har du tagit några fler sen det du fick efter ÄP? Om inte och att planen är att ta nästa först vid ett positivt besked hade jag nog alla gånger börjat smygtesta så tidigt som möjligt och sen direkt försökt få ett nytt dropp om det blir positivt. Är det immunförsvaret som bråkar är det ju lika bra att ta ta så många dropp som möjligt så att den lilla bönan verkligen stannar kvar denna gången.

    Varma kramar

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu