07 SepFörbi 50%

Vad är nästa mål nu?! 100%…

Här är vår shopping till Lillebror<3

image

 

7 Responses to “Förbi 50%”

  1. nabbarochklor skriver:

    Hej Susanna!! Helt rätt att köpa fina kläder i storlek 62. E växte ur 56 på en månad. 62 höll längre. Pop är stora i storlekarna så där kan man tänka att 56 är en 62:a. Hela vägen upp är de en storlek större!
    Jag gillar överhuvudtaget inte märkeskläder, framförallt inte till barn. Pop är ju väldigt mcyket dyrare än ”vanliga” barnkläder och jag känner att det blir ett signalvärde i kläderna. Kring Pop upplever jag att det nästan kan finnas en kult. Mammor (för det är oftast mammor som är intresserade, min make är ett undantag där) sätter ett värde i märket som jag tycker är osmakligt. Hur många skulle köpa pop om det inte satt ett ”P” på armen som visade att kläderna också var dyra? Sen E föddes har jag dessutom tyckt att deras kollektioner var otroligt tråkiga, men i höst är de faktiskt riktigt söta. I Es storlekar känns det mer befogat att lägga så mycket pengar på plaggen, han använder dem i cirka ett år nu. Men till en bebis? Hm. Många plagg hinner man bara använda 5-10 gånger! De pengarna kan läggas på mer vettiga saker. Så tänker jag :-)
    Kram

  2. nabbarochklor skriver:

    Åh tack så mycket Azielle!!! Så himla fina ord som värmer mitt hjärta! <3

  3. nabbarochklor skriver:

    Bra Lina!! Fortsätt att shoppa nu! Det är på riktigt :-)

  4. Lina skriver:

    Hur är det med er?

  5. Susanna skriver:

    Jippi för halvvägs och jättesöta kläder! Du skrev i inlägget innan att du egentligen inte gillar Polarn och Pyret. Får jag fråga varför? För mig har det i alla år varit drömmen att handla just där ;-) Älskar det randiga temat som jag själv bar som bebis och har många kort på. Nu har de mycket icke-randigt och fint också. Hur tänker du med storlekar på bebiskläder? Alla de ”fina” kläderna jag köpt har jag valt storlek 62 och större på, möjligen 56, för är rädd att älsklingen ska växa ur stl 50 för snabbt så att jag inte ska hinna njuta av dem kläderna. Kram

  6. Azielle skriver:

    Finaste du. Det går inte riktigt att beskriva hur glad jag blir av att läsa ditt inlägg. Jag är så väl bekant med känslan av närstående katastrof, och hur allt kan förändras på en sekund när en ser den lille på skärmen.
    Det har varit en lång och svår väg för er och jag är så tacksam över att ni närmar er målet, och att ni dessutom gör det med förmågan att glädjas.
    Nu håller jag tummarna att du ska få må bra resten av tiden så att du kan få njuta och känna dig så lycklig som du förtjänar!

  7. Lina skriver:

    Blev lite inspirerad, idag har vi köpt första kläderna! Två små set med bodys och byxor, strumpor och två söta mössor! Åh! :)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu