14 AugRuvardag 8, FET blastocyst, symtom eller bara magkatarr och utmattning?

Hett tips från coachen: Festa inte loss på marinerade rödbetor de dagar då du oroar dig för blödning. Hmm… Som om att jag behövde fler stressmoment! Att kolla ner i toan efter man kissat och se att hela dasset är rött har gett mig svindel ett antal gånger nu. Trosskydden är och förblir dock vita. Likaså Crinone-klumparna som kommer ut. Tidigare har de haft lite färg så här dags i cykeln och jag vet att jag då googlat fram att Crionen kan vara allt från rosa till ljusbrun/grå. Jag föredrar vitt!

Givetvis har detta varit en orolig dag. Jag är ändå stolt över mig själv att jag har vågat släppa taget om toalettbesöken och varit på utflykt med hundarna och familjen, middag hos svärföräldrarna och nu ikväll tagit en rask promenad med hundarna. Promenaden var nästan överkurs. På vägen hem från svärisarna fick jag mensvärk igen och kände paniken stegra, ville egentligen kura ihop mig i soffan och bara analysera. Men livet kändes så tungt och då vet jag att jag behöver motion för att må bättre, och musik! Det tog en stund innan jag hittade dagens soundtrack. Det fick bli ”Have a little faith in me” med Joe Cocker. ”When the road gets dark, and you can no longer see, just let my love throw a spark and have a little faith in me”. Lilla Jansson, jag tror på dig! <3

Symtom idag, ruvardag 8, har varit: Samma ihållande trötthet, mensvärk till och från, dragningar i ljumskarna, mardröm inatt, metallsmak i munnen och vagt illamående. Eftersom jag haft naturlig cykel, och bara tar crinone en gång om dagen, så borde det inte kunna vara kemiskt? Däremot kan det bara vara symtom på extrem oro och en begynnande magkatarr samt stundande mens! Så illa är det.

Inom IVF-världen betyder ingenting någonting, och någonting betyder ingenting.

När ska jag testa då? Hm, Den formella testdagen är den 20/8, på onsdag. Men läkaren sa att jag ju vet om jag är gravid om jag får mens eller inte, i och med att det är ostimulerat. Och som ni vet är dagen D imorgon! Mens eller inte? Jag vågar nog inte testa. Jag HATAR att testa. Negativa tester gör så jävla ont i själen. Frågan är om jag kommer kunna sova inatt. Jag får oftast mens på morgonen. Jag har ytterligare ett sjukt nervöst jävla dygn framför mig. Pust.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu