27 JanHan är här nu <3

Mina barn

Mina barn

Det finns inga ord. Bara en oändlighet av kärlek, lättnad och glädje. Han är här nu, min unge. Ligger här ovanpå min mage med sin lilla hand mot mitt bröst. Jag sitter bara tyst och lyssnar på hans andetag. Han är fyra dagar gammal idag. Så himla liten, men så trygg och nöjd. Hans andetag och doft fyller mig med ett innerligt lugn, han lever och mår bra. Min bebis. Vi nådde målet! Det som så många gånger har känts som en omöjlighet har nu blivit verklighet; jag är tvåbarnsmor. Jag har två fantastiska söner. Jag har barn som har varandra. Vi är en familj på riktigt nu.

Precis som med Lille E så blev alla mödor lagda i dunkelt ljus så fort Lillebror var i min famn. Jag ville inte ha någon annan bebis än denna. Det var han som var meningen och allt annat saknar betydelse. Han kunde bara göras i Falun i april, och för att komma dit var vi tvugna att gå en lång och smärtsam väg. Men det var värt det. Varenda tår, varje sekund av oro, alla mörka stunder, varje krona och varenda av alla trehundra-någonting nålstick… Allt är historia. Det var bara vägen vi skulle gå. Nu är han här, hos oss och inget annat spelar någon roll…

16 Responses to “Han är här nu <3”

  1. E skriver:

    Stort grattis till ert andra mirakel :) Tänk att han äntligen är här. Nu kan ni påbörja nya äventyr tillsammans! Kram från mig!

  2. Bortom längtan skriver:

    Stort, stort grattis! Äntligen famnen full av barn, vilken lycka det är! Kram!

  3. A skriver:

    Stort grattis till er!! Måste vara en underbar känsla att komma över till ”den sidan”. Nu kan ni gå vidare och fortsätta livet. Om du förstår vad jag menar, det är så jag känner lite grann. Kram

  4. Sofia skriver:

    Vilken lycka! Stort grattis till er :)

  5. Livets underverk skriver:

    Åh, så underbart! Stort grattis till lillebror! Känner så väl igen dina tankar och känslor om resan som tillslut ledde fram till mål. Tänk att det var dessa små vi väntade på!
    Stor kram

  6. Susanna skriver:

    Kära L. Jag har tänkt på dig hela hösten men inte tagit mig tid eller riktigt haft ro att gå in här och läsa. Men så kom jag hit ikväll och ser att eran lille har kommit. En sån lycka! Jag är så glad för eran skull och lättad över att allt gått bra in i det sista.
    Jag läser det du skriver och minns de där första dagarna på BB med vår lille son. Hans andetag i mörkret. Hur vi låg och tittade på honom om och om igen. Och det gör vi fortfarande och har svårt att tro att det är riktigt sant. Att vi fick bli föräldrar till slut. Kärleken till mitt barn är det mest fantastiska jag upplevt. Jag är så glad för din skull. Två fina pojkar har du nu. Stor stor kram ♡

  7. Helena skriver:

    Åh, så himla underbart, stort grattis! Vår skatt förväntas göra entré i slutet av maj och jag hoppas så att jag kommer känna att vi är kompletta då. Att såren på något sätt kan börja läka och vi kan lägga resan bakom oss!
    Stor kram och önskar er all lycka och kärlek

  8. Tina skriver:

    LYCKA!! Stort grattis till er!!! :) )) kram!

  9. Anna skriver:

    Gratulerar till ert underverk. Jag är så himla glad att han äntligen är hos er.
    Jag började följa dig i december 2014, du var några dagar före mig i ruvningen. För mig gick det vägen och jag fick en tjej i augusti. Jag har hållt tummarna, hejat och gråtit med er. Jag tycker du är en fantastisk person och äntligen har ni kommit i mål. Tack för att jag fått följa med på er resa och jag önskar er all lycka i världen. Tusentals kramar från mig, Anna.
    Jag kommer självklart fortsätta följa dig.

  10. Tess skriver:

    Åh stort stort grattis. Vilken lycka! Om du orkar blogga mer så ser jag fram emot att läsa hur det satt igång och hur förlossningen var jämfört med första.
    Njut av era mirakel nu! :)
    Stor kram

  11. Anonym skriver:

    Stort grattis!

  12. Lina skriver:

    Stort grattis och starkt kämpat! Så fina de är båda två! Dina ord beskriver på pricken hur det är för mig också. De hör barnen kunde bara göras precis där och då och det är så självklart just de som är de barn jag ska ha. Sitter också med min lilla tjej sovandes på bröstet nu och det är verkligen en gåva. Så otroligt värt alla tuffa stunder och moment. Jättegrattis igen!❤️

  13. nabbarochklor skriver:

    Tack Där Rosor… Jag har läst din blogg många gånger! Länkar gärna till dig också!!
    Jag hoppas så att ÄD är er gyllene väg. Som sagt, när målet väl är nått och ni sitter med er bebis i famnen så spelar det inte längre någon roll hur man kom dit. Men fram tills dess är det ju en strid med kniven mot strupen. Håll ut<3 kram

  14. carolina skriver:

    Så vackert skrivet ! Å stort grattis ☆

  15. Där rosor Aldrig Dör skriver:

    Åå GRATTIS!!! Vilken lycka! <3
    Har precis hittat till din blogg, såg att ni också gjort IVF i Falun. Jag och min man gick också där flera år, men det blev inget. Så nu är det äggdonation som vi hoppas på här.
    Jag länkar gärna din blogg i min blogg, så att fler kan hitta till dig =)

    Kram fr B

  16. Karin skriver:

    Åååh! Stort grattis till hela familjen. Hoppas allt gått bra. Kram!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu