25 JunVårt Soundtrack

YouTube Preview Image

Till Falunresan hade jag köpt filmen Flygplan 2 till Lille E. Han älskar Dustyflygplanet. Filmen gick varm i vår lilla stuga. Och när vi kom hem fortsatte den som vardagsbrus i bakgrunden av våra liv. Det gör den ännu. E vill kolla Flygplanen.

Någonstans i mitten kommer en låt, Still I Fly…

Den har blivit soundtracket för vår resa. Den påminner mig om modet jag lyckades hitta för att starta en helt ny resa, och hur allt har verkat för vårt bästa denna gång. Vi gav allt vi hade och det verkar som att vi lyckades…

One Response to “Vårt Soundtrack”

  1. Sara Olsson skriver:

    Vilken fantastisk låt. Blir alldeles gråtmild!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu