07 Jul

Bloggen lever sitt eget liv. Då och då kikar jag in här för att radera dessa evinnerliga spams och kolla statistik. Vissa dagar är ni fortfarande ett hundratal som besöker Näbbar och Klor. Det är en tröst att veta att mina texter kanske fortfarande kan vara till någon hjälp. Tveka inte att skriva en kommentar eller en fråga om du har något på hjärtat. Men skriv på de senaste inläggen, de älde har jag spärrat kommentarerna på eftersom jag fick upp till 80 spam om dagen.

Vi hoppas ju fortfarande att få tillbaka vår embryo från frysen och har förhoppningar om att göra det nu till hösten, i så fall kommer bloggen att sätta fart igen. Ta hand om er. Tappa inte gnistan, även när det är som mörkast. Barnlöshet kan bara övervinnas med enträgenhet, repetition och en jävla massa mod. Kram

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu