02 JunSådärja! Där satt den! Äggplock om <36h

image

 

Tänk om jag skulle glömma att ta Ovitrellen!! Ja, men det skulle aldrig hända. Men tänk OM jag skulle GLÖMMA att ta Ovitrellen. Mmmm, men jag kan inte glömma det eftersom jag inte tänker på något annat. Men TÄNK om jag SKULLE glömma… Ja, fast… Så där har jag hållit på hela dagen, inuti mitt huvud! Jag satte klockan på ringning, jag påminde min man om att påminna mig, ganska många gånger om, och jag visualiserade hur jag skulle ta den där sprutan. Sen satt jag redo från och med 20.05 och stirrade på sprutan tills det var dags. 20.30 prick. Den sved inte alls så mycket som jag mindes det. Phuu. Nu är det gjort. Nu är sprutorna över för den här gången och det känns skönt!

(Ovitrelle är ägglossningssprutan som ska tas på exakt angiven tid, 36 timmar före planerat äggplock, för att äggen ska mogna och vara redo att plockas ut)

C kom hem sen med en McFlurry till mig som belöning. Vi bor 20 min utanför Lund så han hade tagit med sig frysklampar för att hålla den kall. Det är kärlek det. Jag har kört lite sockerfri diet under majmånad. Så denna glass var som en dröm.  Alla stick är bortglömda!

Heja, heja mig! Och heja mina ägg!!

One Response to “Sådärja! Där satt den! Äggplock om <36h”

  1. emma skriver:

    Duktiga du! Nu jäklar i hoppet är det snart dags ❤❤

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu