04 DecRuvardag 5, Molvärk- Jippi!!!

Kära ni! Tack för värmande kommentarer, ni kan omöjligt förstå hur mycket det tröstar och peppar! Även loggen är rolig läsning, tack alla ni som tittar in här och följer vår resa.

Imorse vände svärmors status och hon började långsamt bli bättre. Hon var medveten längre stunder och var medveten under ronden. En ny skallröntgen visar att blödningen minskat och läkarna säger att den kritiska tiden är över. Lättnad fyller upp hela vår tillvaro. Nu är vi extremt trötta. Jag ska strax krypa ner i sängen och gå ner i dvala. Hoppas att Lille E väljer att sova en hel natt för ovanlighetens skull. Inatt väckte han oss tre gånger.

Idag har jag känt av molvärk i livmodern av och till under hela dagen. Det gör mig väldigt hoppfull. Jag känner igen känslan exakt. Som att mensen ska komma, men det är för tidigt. Det stramar i ljumskarna kring äggstockarna också. Jag hoppas på det bästa, men vet nu också att även om jag skulle vara gravid just nu så är det fortfarande stora risker. Jag är inte ens sugen på att gå nära ett graviditetstest. Vill inte veta om det skulle bli ett tidigt missfall. Jag kanske ändrar mig, men just nu känns det som att jag kommer kunna hålla mig från att testa väldigt många dagar till.

Imorgon reser jag iväg på konferens och är tillbaka på söndag. Jag ska alltså vara på resande fot de mest kritiska dagarna. Det känns både skönt och läskigt. Jag kommer inte ha tid att grubbla för mycket, men om jag börjar blöda är det jobbigt att bryta ihop när jag inte är hemma. På lördag ska jag hålla en föreläsning för ett par hundra personer. Jag vill verkligen vara på topp och inte stå med gråten i halsen. Hoppas hoppas.

Vi hörs igen snart! Jag hoppas att jag har Wifi på hotellet och kan uppdatera er!

Kramar

8 Responses to “Ruvardag 5, Molvärk- Jippi!!!”

 1. nabbarochklor skriver:

  Tack Maria!! Jag behöver dina tummar!! Nu har jag skrivit ett svar till dig. Hör gärna av dig med fler frågor. Kram och en lyckospark. Du ska se att det kommer att gå bra nu!!

 2. Maria skriver:

  Tack, för din omtänksamhet, vad glad jag blev att du vill hjälpa till!
  Du anar inte vad din sista mening värmde. Under mååånga år och månader har RMC varit mina gudar, inga jag har velat göra mig oense med. Nu blir jag bara ledsen när jag tänker på mig själv som en liten försökskanin utan namn och utan svar…
  Jag håller tummarna för dig!
  Kram

 3. nabbarochklor skriver:

  Hej Maria! Välkommen hit!! Jag ska försöka besvara din fråga i ett inlägg istället, jag tror att det blir lättare! Jag ska försöka ge dig en så bra redogörelse som möjligt! Tråkigt att era tre försök int ehar lett till något, men trösta dig med att RMC i Malmö har de lägsta siffrorna i Sverige på lyckade försök, ni får betydligt bättre chanser på en privat klinik!! Kram

 4. nabbarochklor skriver:

  Tack Susanna!! Jag kollar din blogg varje dag. Håller tummarna så hårt för dig. Ruvningar är jobbiga. Jag hoppas att vi båda två kommer ur det här med det mest positiva av allt i världen. Då kan ju allt annat ha varit värt det. Förstår att din återföring var dramatisk, men jag tror inte att det betyder något negativt alls. Kram

 5. nabbarochklor skriver:

  Tack E, och STORT grattis till dig!! Blir så glad varje gång jag går in på din blogg nu. Så fantastiskt att det funkade! Jag vågar inte testa. Jag kan bara inte. Jag är inte bara rätt för att få negativ utan också rädd för hur jag ska känna om det är positivt. Nu vet jag att missfall är 100 ggr värre än negativt, så jag är rädd för att bli ännu räddare. Det kanske verkar helt snurrigt… Kram

 6. Maria skriver:

  Hej!

  Jag hamnade här när jag googlade Nordic Ivf vs CuraÖresund och tänkte höra med dig vad som är så bra med Nordic Ivf?
  Vi är klara på RMC med 0 resultat och vill så klart välja det bästa alternativet .
  Tack på förhand!/Maria

 7. Susanna skriver:

  Först vill jag bara beklaga det som hänt med din svärmor. Förstår att det måste vara en svår tid för hela familjen och synd att det kommer mitt i ruvningen.
  Jag hoppas din molvärk fortsätter och att det betyder något positivt. Jag är på ruvardag 5 och vill inte heller veta just nu, är nöjd med där jag befinner mig. Hoppas det gått bra på konferensen i helgen. Stor kram

 8. E skriver:

  Vad många positiva besked som du kommer med :) . Vad underbart att din svärmor börjar återhämta sig igen :) Vår hjärna är fantastisk på att klara sig.
  Jag är också glad över att höra om molvärken. Du är säkert gravid. Har man väl varit det tidigare tror jag att man känner igen känslan. Ta ett graviditetstest när du känner dig redo :) . Den här gången ska det gå vägen för oss båda :) . Men jag är också lite orolig just nu. Hör gärna av dig om du känner dig ensam i helgen och stort lycka till med föreläsningen! Kram

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu