28 MayDagen före det viktiga VUL:et…

Jag har inte haft ork att skriva i veckan. Jag är så oerhört trött och tjurig om kvällarna. Jag hoppas att det är Lilla Falun som spökar och att det är ett bra symtom på en stark graviditet. Igår mådde jag dessutom väldigt illa och satt i soffan hela kvällen med några torra kex, skitsur på maken för att han tjuvätit chipsen från i lördags som annars hade kunnat rädda upp min situation. Salt hjälper. Jag som annars avskyr salta grejer, så som just chips och kex.

Jag måste hålla mig vaken till 22 varje kväll när jag tar Innohepen. Eller ja, maken ger mig den. Instabila kvällar som igår, får jag faktiskt lite panik när det är dags och skrattgråter när han ska sticka. Ibland gör den verkligen ont som faaaan! Ett blåmärke som är fem centimeter i diameter håller just nu på att läka ut på vänstra sidan av min mage och jag undrar vad det är för ett rävgift. Samtidigt som jag inte vill klaga och är så tacksam om detta kan hjälpa oss att få behålla graviditeten.

Imorgon är det dags. VUL på dag 5+4. Igår mejlade jag Dr O och frågade hur stor risken är att det är tomt i livmodern igen. Han svarade lugnt att den risken är väldigt liten om man inte har blött. Ta det med ro, skrev han. Jag gör mitt bästa här för att verkligen ta det med ro… Djupa andetag och aktiv förträngning. Men visst är jag innerligt nervös och orolig. Jag försöker tänka att det kommer att bli en fin stund imorgon, något att se framemot! Men min mänskliga, mönsterälskande hjärna kan inte låta bli att dra paralleller med det förflutna och föreställa sig en upprepning. Trots att denna graviditet INTE har NÅGOT att göra med våra missfall!!

Imorgon hoppas jag att mitt överanalyserande, katastroftänkande intellekt får duktigt mycket spö av Dr O:s lugna tillit till min graviditet, och att han är den av oss som har rätt och kan säga ”Vad var det jag sa?!”.

Men just nu får jag kramp i magen och stridsflygarpuls bara av att tänka tanken att lilla jag ska hoppa upp i gynstolen imorgon. Tänk på mig imorgonbitti och håll era tummar❤️

9 Responses to “Dagen före det viktiga VUL:et…”

 1. Susanna skriver:

  Hej! Hoppas verkligen att det såg bra ut idag. Kvällskram

 2. nabbarochklor skriver:

  Tack allihopa!! Blir så rörd att ni tänker på mig❤️❤️❤️

  Ser framemot att få höra dina resultat nästa vecka A! Jag förstår att det känns kluvet. Man vet inte om man vill hitta ett fel eller inte! Kram

 3. nabbarochklor skriver:

  Tack E

 4. Lina skriver:

  Åh, jag hoppas och hoppas idag! :)

 5. A skriver:

  Jag hoppas verkligen det gick bra på vul!!
  Skönt du har backup plan med droppet med :) sån stress att försöka fixa annars.
  Det gick bra i Aten, får svar på mina prover nästa vecka. Lite nervös för vad de ska visa! Vad vill jag att de ska visa?? Ja bara behandlingen funkar sen så, vilket jag känner mig väldigt övertygad om att den kommer göra. Fragminet hjälpte ju lite men inte hela vägen. Fick tag i all medicin med så allt sånt är ordnat om man säger så! :)

 6. Sofia skriver:

  Hoppas allt ser toppen ut!
  Illamående och dåligt humör låter ju som bra tecken :)

 7. Tess skriver:

  Förlåt. Jag har helt missat att gratta dig. Vilken lycka, vilket mirakel. Det kommer gå super fint i dag. :)
  Stor kram på dig.

 8. Bortom längtan skriver:

  Tänker på dig och hoppas att allt ser bra ut idag!

 9. E skriver:

  Jag hoppas allt jag kan på lilla Falun. Kram!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu