13 AprDu och Jag är miraklet här!

Det är en kylig vårdag och vi är ute på promenad. Det är ”storebrordag”, vi kallar fredagar och måndagar så eftersom Lille E är ledig från dagis då. Jag knuffar den stora syskonvagnen. Tänk att vi har en Syskonvagn… Den tar upp halva hallen här hemma. Lille E älskar att åka i den eftersom han och Lillebror då gör något tillsammans. De åker vagn. Och Lillebror åker intill honom. Han kan inte se vad Lillebror gör, men han frågar mig.

Så frågar han som vanligt ”Mamma, är Lillebror vaken nu?” och jag svarar att det är han. Genast söker sig storebrors hand upp över liggdelen och letar upp lillebrros hand. Sen håller de handen, som vanligt. Mitt hjärta slår extraslag av lycka.

För ett år sen såg livet helt annorlunda ut. Här är belöningen för vår möda.

IVF mirakel

IVF mirakel

 

8 Responses to “Du och Jag är miraklet här!”

 1. nabbarochklor skriver:

  Hej Sandra! Jag tog blodförtunnande Innohep från och med återföringsdagen, Intralipiddropp fyra gånger (vid återföring, vid plus, vecka 6 och 12), kortison efter återföring och någon vecka framåt, och så vanlig progesteron via vagitorium. Förlåt att jag inte svarat snabbare, jag råkade missa ditt inlägg. Hoppas att det går bra för dig. Jag vet ju exakt hur smärtsam din situation är. Kämpa för att få medicinering! Kram

 2. nabbarochklor skriver:

  Tack, Där rosor… Jag vilken tur jag har haft!! Kram

 3. nabbarochklor skriver:

  Ett stort lycka till Min Längtan! Berätta gärna hur det går.

 4. Sandra skriver:

  Hej
  Jag har läst lite i din blogg och blir så glad av att läsa att ni fått syskon. Vi kämpar med syskonförsök nu. Jag fått 6 missfall v 10-24. Undrar lite över din immunitetsbeh, vilka mediciner tog du?
  Mvh
  Sandra

 5. A skriver:

  Man blir tårögd :)

 6. Där Rosor Aldrig Dör skriver:

  Åå va gulligt! Syskonkärlek så det förslår..mitt hjärta smälter, vilken lycka!
  Grattis igen till er som lyckats få dessa två mirakel! <3

  Kram från B

 7. M skriver:

  Två underbara mästerverk ♥️♥️

 8. Min längtan skriver:

  Underbart att läsa!
  Läser alltid hos dig och tänker ofta på dig.
  Vi står själva inför att göra IVF pga upprepade missfall.
  Har valt Falun och hoppas på att köra igång i vår!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu