31 JulDag 13, FET, analys av ägglossningstester!

Hur ser ett positivt ägglossningstest ut? Ja, har också undrat länge. Man läser ju att teststrecket ska var starkare än kontrolltestet. Men hittills har jag inte lyckats med det. I förrgår visade jag läkaren mitt mest positiva test från förra cykeln, då var teststrecken svagare än kontrollstrecket, hon sa att testet ändå visar att ägglossning kommer att ske och är positivt. Det lugnande mig och denna cykeln hoppades jag på ett lika positivt test. Bestämde mig för att superstarka streck är en myt.  Idag testade jag klockan 07 och 19 för att fördela jämt över dygnet, och ta mig tusan det sista testet blev så starkt att jag näsan känner mig stolt. Trots att jag ju inte har gjort något:-) Jag kan alltid känna när ägglossningen är nära. Magen blir uppsvälld och öm som när man är gasig. När ägglossningen sker brukar jag ha ont, som en kramp liknande magknip i ett par timmar.

Positivt ägglossningstest, testlagret.

Positivt ägglossningstest, testlagret.

Så imorgon blir det ägglossning och jag ska ringa Nordic IVF och få en tid för återföringen! Det kommer att bli på onsdag. Jag längtar. Idag känner jag mig positiv. Idag vågar jag föreställa mig en graviditet och dagdrömma om en bebis.

Jag har testat de senaste dagarna. Man kan se stegringen. Det nedersta är ifrån i förrgår morse, ovanför från igår morse, näst överst är från imorse och så högst upp är testet från ikväll -samma som ovan fast torrt.

 

Ägglossningstester långsam stegring under tre dagar

Ägglossningstester långsam stegring under tre dagar

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu