04 AprGlad påsk?!

Jag skulle vilja skriva något glatt och hoppfullt, men det går inte.

Jag hoppas att ni alla har en mysig och härlig påsk med dem ni älskar mest!! För min egen del hoppas jag att nästa påsk blir bättre och lyckligare. Eviga tankar och förhoppningar i barnlängtans helvetet… Säkert känner ni igen det.

Glada Ågg!

Glada Ågg!

Nu är det april! Nu skulle jag ha varit höggravid… också. MA:et i september, om det inte blivit så. Jag minns hur jag sa till mamma att det skulle bli perfekt att få barn i april, precis när de värsta smittorna och RS-viruset är överspelat, men tillräckligt tidgt för att bebisen skulle vara lite större och klara värmen i juli och augusti bättre.

En dag i taget.

7 Responses to “Glad påsk?!”

  1. nabbarochklor skriver:

    Aha! Där lärde jag mig något nytt! Jag visste inte att det fanns. Det måste vara oerhört skönt att få reda på att allt är okej! Att veta vilket kön det är upplevde jag som väldigt postivt med sonen. Det förgyllde hela graviditeten att kunna njuta och tänka på ”honom” i magen, och att tex bestämma namn. Kram

  2. Sofia skriver:

    Jo just det, man kan ta det här provet redan i v 10 och få svar 1-2 v senare

  3. Sofia skriver:

    Jag gör det för att jag är 38 och känner inte att jag litar på kub-testet som kan missa upp till 10 % av alla fall med downs. Det här testet är mer än 99,9 % säkert men helt utan missfallsrisk som tex fostervattenprov. Än så länge får man betala själv för detta. Kostar mellan 7000 och 9000. Det ska införas i vanliga mödravården så småningom men jag vet inte vilka som kommer kunna få det där. För mig kändes det iaf som ett fantastiskt alternativ som definitivt var värt pengarna :)

  4. nabbarochklor skriver:

    Aha! Det hade jag ingen aning om Sofia! Av vilket skäl gör man det testet? Det låter väldigt intressant. När jag väl blir garvid igen vill jag nog göra alla tester som är möjliga. Det känns som att jag kommer vara ganska nervös. Kram

  5. Sofia skriver:

    Nej så tidigt är det nog svårt att se. Vi gjorde så kallat nipt-test när de analyserar fostrets dna som finns i mammans blod. Det är för att se kromosomavvikelser men en bonus är att man får reda på könet om man vill :)

  6. nabbarochklor skriver:

    Grattis Sofia! Det låter underbart med en liten pojke! Kunde de se könet så tidigt. Så roligt!! Kram

  7. Sofia skriver:

    Jag håller alla tummar för ert nästa försök och att ni har en bebis nästa påsk
    Jag börjar tro att det kommer gå bra för oss den här gången. Vecka 15 nu med vad som verkar vara en frisk liten pojke i magen.
    Stor kram

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu